„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Nastavljamo da podržavamo razvoj gejming sektora kroz mentorstvo

Nakon uspešno održanog pilot ciklusa mentorskog programa koji je osmislila Asocijacija industrije video igara Srbije (SGA), imamo priliku da podržimo i drugi ciklus, u trajanju od šest meseci.

Ovoga puta, SGA okuplja 40 profesionalaca u oblasti gejminga koji grupisani u 20 mentorskih parova imaju priliku da 1 na 1 istražuju potencijale mentorskog odnosa i međusobno uče, ali i da prate edukativne radionice.

Tim „Kreativnog mentorstva” svoje znanje u oblasti mentorstva deli sa učesnicima iz Finske, Poljske i Srbije, asistirajući im u prepoznavanju potencijala mentorstva kao procesa celoživotnog učenja, ličnog i profesionalnog razvoja i sigurnog prostora za promišljanje ciljeva i usvajanje različitih veština poput soft skills, upravljanja timovima, vremenom i drugih.

Šestomesečni program sada je stigao do polovine, i u aprilu je održan srednjeročni trening sa učesnicima i mentorima, kada smo imali priliku da napravimo pregled dosadašnjeg rada mentorskih parova i mapiramo predstojeće korake za njegov drugi deo.

Radujemo se nastavku programa i novim prilikama da sarađujemo sa ovom jedinstvenom zajednicom kreativaca i doprinesemo njenom razvoju!