„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

CC4WBs

Mentorski program za Kreativne lidere realizuje se u okviru zajedničkog projekta Kultura i kreativnost za Zapadni Balkan, koji sprovode UNESCO, British Council iItalijanska agencija za razvojnu saradnju (AICS), a finansira Evropska unija.

Ceo koncept mentorskog programa biće zasnovan na metodologiji organizacije Kreativno mentorstvo i sprovodiće ga tim Kreativnog mentorstva. Mentorski program za Kreativne lidere će se fokusirati na osnaživanju liderki i budućih lidera  iz oblasti kulture, umetnosti i kreativnih industrija širom regiona Zapadnog Balkana, koji žele da unaprede svoje veštine i ojačaju svoj profesionalni razvoj kroz individualni rad sa mentorima u odnosu na njihove specifične ciljeve. Pored mentorstva, programske aktivnosti će ponuditi radionice, umrežavanje, vršnjačko učenje, jačanje znanja i samopouzdanja učesnika, kao i snažno ohrabrenje i podršku profesionalnog rasta svake od učesnica, uz veštine i prilike za međuregionalnu saradnju u okviru kulture, umetnosti i kreativnih industrija.

Više o projektu Kultura i kreativnost za Zapadni Balkan pronađite ovde.