„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Veliko jesenje okupljanje Mreže Kreativnog mentorstva (VIDEO)

U toku 2023. godine nastavili smo da negujemo, gradimo i unapređujemo Mrežu Kreativnog mentorstva. Veliko jesenje okupljanje Mreže 2. decembra 2023. u KC Gradu napunilo je baterije svih prisustnih učesnica, alumnista, partnera i prijatelja naše organizacije, te verujemo da su sa zajedničkog druženja svi otišli oplemenjeni, nasmejani i osnaženi da odlučnije uplove u nove poduhvate. Osim toga, okupljanje je bilo odlična prilika da od alumnistkinja i alumnista naše Mreže dobijemo povratne informacije šta je sve to što bi Mreža mogla da im pruži u predstojećem periodu, u kojim segmentima njihovog rada i napretka im je potrebna podrška, ali i na koji način oni mogu da doprinesu Mreži Kreativnog mentrostva. Za one koji nisu bili sa nama, tu je kratki video kako biste osetili neverovatnu atmosferu, a mi već uveliko osmišljavamo i planiramo sledeće susrete.

Foto: Vladimir Opsenica

Mrežu Kreativnog menotrstva čini 350 profesionalki i profesionalaca iz oblasti kulture, umetnosti, kreativnih industrija i medija koji su u proteklih 12 godina bili deo našeg programa. Pored njih, tu su i mnogi partneri i prijatelji programa bez čije podrške naš rad naše organizacije sigurno ne bi bio ovako uspešan.

Foto: Vladimir Opsenica

Veliko jesenje okupljanje Mreže Kreativnog mentorstva 2. decembra 2023. godine omogućili su Američka ambasada u Srbiji, Austrijski kulturni forum, kompanije Medicon i Titan i Coca-Cola HBC Srbija. Partneri naše organizacije su Nova Iskra, Mokrin House, Vizartis i Danas. Glavni edukativni partneri su GI Group, a pored njih tu su i Pamela Von Sabljar, Epic Assistants i Stella Karl Ćosić.