„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Pogledajte prvi ,,Creative Mentorship Talks“ i pronađite inspiraciju za nove početke (VIDEO)

Decembar 2023. obeležio je i jedan neverovatan razgovor – ,,Creative Mentorship Talks: Inspiring story“, prvi u nizu događaja koji će biti namenjen svim profesionalkama i profesionalcima u kulturi, umetnosti, kreativnim industrijama i medijima koji su zainteresovani da saznaju nešto više o tome koliko mentorstvo kao princip razmišljanja može da doprinese radu ljudi u pomenutim sektorima. Larisa Halilović internacionalna stručnjakinja za međunarodni razvoj i TEDx govornica i Helene Larsson Pousette kulturna atešeica Ambasade Švedske u Vašingtonu govorile su o svojim prvim iskustvima sa mentorstvom kao praksom, o tome koliko im je metodologija mentorstva pomogla da prevaziđu izazove u svojoj karijeri, ali i koji su to sve  potencijali mentorstva za karijerni i lični napredak. Razgovor je moderirala Tamara Kojić producentkinja, pokretačica promena i članica Savetodavnog odbora organizacije Kreativno mentorstvo, a za sve one koji su propustili da uživo prisustvuju onaljan događaju, delimo sa vama snimak koji vam može poslužiti kao sjajan izvor inspiracije za neke buduće korake na vašem profesionalnom putu. 

Snimak celog razgovora ,,Creative Mentorship Talks: Inspiring story“ možete pogledati na YouTube kanalu Kreativnog mentorstva na ovom linku.

Događaj ,,Creative Mentorship Talks – Inspiring story“ podržan je od strane Američke ambasade u Srbiji i Ministarstva kulture i informisanja.