„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Kreativno mentorstvo u emisiji ,,Idemo dalje“ (VIDEO)

Prvo medijsko gostovanje u novoj godini tim Kreativnog mentorstva ostvario je u emisiji ,,Idemo dalje” koja se emituje na N1 televiziji svake nedelje od 16:30h. Autorke i voditeljke emisije Ivana Zarić i Nataša Ristić ugostile su Adnu Alihodžić, menadžerku Kreativnog mentorstva, Nanu Radenković, mentorku i članicu Savetodavnog odbora naše organizacije i Lidiju Ristić, mentijku aktuelnog mentorskog programa za Kreativne lidere koji sprovodi tim Kreativnog mentorstvo, a koji je podržan od strane British Council-a u sklopu projekta „Kultura i kreativnost za Zapadni Balkan“ (CC4WBs). CC4WBs je projekat finansiran od strane Evropske unije i ima za cilj podsticanje dijaloga na Zapadnom Balkanu jačanjem kulturnih i kreativnih sektora za povećani društveno-ekonomski uticaj.

Pogledajte emisiju na ovom linku i saznajte kako izgleda jedan mentorski odnos, na koji način je autorka emisije Ivana Zarić uključena u mentorski program za Kreativne lidere, kako naša organizacija sarađuje i sa drugim internacionalnim institucijama i organizacijama, koji su to sadržaji i događaji u predstojećem periodu koji će biti dostupni široj javnosti koja želi da primeni mentorstvo u svom profesionalnom i ličnom radu i razvoju, ali i o mnogim drugim stvarima koje se tiču metodologije mentorstva u kulturi, umetnosti, kreativnim industrijama i medijima.