„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Tim Kreativnog mentorstva održao je info sesiju sa svim potencijalnim učesnicima Mentorskog programa za Kreativne lidere

Nakon pokretanja konkursa za mentije, tim Kreativnog mentorstva održao je info sesiju sa svim potencijalnim učesnicima Mentorskog programa za Kreativne lidere.

Svi oni koji su uspešno prošli program obuke u okviru Akademije za Kreativne lidere (koju su kreirali i implementirali Cultural Associates Oxford), sada imaju priliku da se prijave za učešće u Mentorskom programu za Kreativne lidere, zasnovanom na metodologiji Kreativnog mentorstva, a u okviru projekta Kultura i kreativnost za Zapadni Balkan.

Info sesiju je realizovao tim Kreativnog mentorstva kao onlajn okupljanje sa ciljem da se pruži više informacija o Pozivu za učešće u programu, metodologiji Mentorskog programa za kreativnr lidere, njegovom konceptu i planiranim aktivnostima, kao i da se odgovori na sva potencijalna pitanja.

Mentorski program za kreativne lidere ima za cilj da izabere i podrži najmanje 24 mentija sa područja Zapadnog Balkana: Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova* (prema Rezoluciji Saveta bezbednosti UN 1244/99), Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije, koji žele da rade na svom profesionalnom i ličnom razvijaju uz podršku iskusnog mentora, ali i posvećenog tima Kreativnog mentorstva. Pored ovoga, učesnici će imati priliku da iskuse benefite vršnjačkog učenja kroz rad i komunikaciju sa drugim mentorima i mentijima tokom godinu dana trajanja programa.