„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

ODRŽANA RADIONICA POSTAVLJANJA CILJEVA ZA NOVE UČESNIKE PROGRAMA

Prvo zajedničko okupljanje odabranih učesnika IV ciklusa programa „Kreativno mentorstvo” bila je radionica postavljanja ciljeva, koja je od izuzetnog značaja za dalje uspešno uvođenje  svakog učesnika u program i rad sa mentorom. Istovremeno je i veliko zadovoljstvo, kao prilika da se prvi put na jednom mestu okupe svi učesnici programa i ceo tim „Kreativnog mentorstva”.

Ove godine radionica je održana u subotu 25. novembra u novom prostoru u gradu u sve aktuelnijoj Cetinjskoj 15. Prostor Sprat osmišljen je kao multifunkcionalni prostor u kome se u toku dana održavaju različite radionice, treninzi i predavanja, a posle 17h se pretvara u kafe-bar i prijatno mesto za okupljanje sa prijateljima.

Trening su i ove godine održali naši glavni partneri za edukaciju, treneri Gi Group HR Solutions Olga Svoboda i Marina Delić sa kojima imamo kontinuiranu i uspešnu saradnju. Olga Svoboda je bila i naša mentorka u sva tri prethodna ciklusa programa.

Započeli smo radionicu upoznavanjem tima „Kreativnog mentorstva” sa mentijima, a zatim i ličnim sagledavanjem mentija kroz različite vežbe uz pomoć naših iskusnih trenera. Radionica je obuhvatila i teme timskog rada, sagledavanje realnih i nerealnih ličnih i profesionalnih ciljeva, pronalaženje ključnih oblasti za svakog mentija i postavljanje realnog cilja za uspeh. Ključni zadatak ove radionice je da mentiji lakše prepoznaju oblast i temu za koju im je najpotrebnije lično usavršavanje, kako bi i tim programa „Kreativno mentorstvo” bio što uspešniji u pronalasku odgovarajućeg mentora.

Nakon ove radionice slede i individualne koučing sesije, sa fokusom na dalje istraživanje ciljeva, ali i mapiranje resursa, prioriteta i dugoročnih stremljenja, koju po prvi put organizujemo, takođe u saradnji sa Gi Group HR Solutions. Svaki učesnik programa imaće priliku da u samostalnom radu sa koučom prodiskutuje moguće nedoumice koje ima u vezi sa svojim ciljevima, prioritetima i resursima ali i budućim radom sa mentorom, te da uđe što spremniji u ceo proces koji počinje u februaru 2018. godine.

Ovde možete pogledati galeriju fotografija sa održane radionice:

Radionica postavljanja ciljeva, novembar 2017.