„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Aprilsko strateško planiranje i okupljanje Savetodavnog i Počasnog odbora Kreativnog mentorstva u Mokrinu!

Tim neverovatnih domaćih i stranih stručnjaka iz oblasti mentorstva, kulturne diplomatije, kulturnog menadžmenta, kulturnog nasleđa, marketinga i komunikacija godinama doprinosi kvalitetu našeg programa svojim znanjem, idejama, iskustvom i iskrenom posvećenošću. To nastavljaju i u drugoj deceniji Kreativnog mentorstva. Ovog aprila, članovi Savetodavnog i Počasnog odbora koji žive i rade u celom svetu i koji su specijlano ovim povodom došli u Srbiju, zajedno sa timom Kreativnog mentorstva okupili su se u Mokrinu u inspirativnom prostoru Mokrin House-a i nekoliko dana promišljali o planovima i budućim važnim koracima za naš program. Još jedna lepa vest jeste to da je Savetodavni odbor dobio dve nove članice i važno pojačanje – Nanu Radenković koosnivačicu Nove iskre i alumni mentorku programa Kreativno mentorstvo i Tamaru Kojić, producentkinju, aktivistkinju i alumni mentijku programa.

Nakon više od 10 godina rada, Kreativno mentorstvo je na velikoj prekretnici – naš program postaje globalan, a nova dekada u radu Kreativnog mentorstva donosi nove partnere u Evropi i to jeste nešto na šta smo jako ponosni. Okupljanje u Mokrinu bilo je značajno zbog rekapitulacije rada u svim prethodnim godinama, ali i osmišljavanja ideja i ciljeva za narednih 10 godina. Iz Mokrina smo otišli punog srca, sa idejom da u narednih deset godina, razgovor po razgovor, nastavimo da menjamo svet nabolje.

Okupljanju u Mokrinu, prethodilo je veliko prolećno okupljanje mreže Kreativnog mentorstva 20. aprila u Novoj iskri. To je bila lepa prilika da se okupimo i da na jednom mestu vidimo mnogo dragih lica, ali i da čujemo na čemu trenutno rade i o kakvim novim idejama razmišljaju.