„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Konkurs za Kreativne lidere je zatvoren!

Mnogo smo ponosni i radujemo se saopštimo da će novi potencijalni učesnici-mentiji/ke, posvećeni profesionalci/ke iz sfere kulture, umetnosti ili kreativnih industrija imati priliku i u 2023. godini da dobiju podršku mentora/ke u periodu od godinu dana.

Kreativno mentorstvo se ovom prilikom udružilo sa projektom Kultura i kreativnost za Zapadni Balkan koji finansira Evropska unija, a sprovode UNESCO, British Council i Italijanska agencija za razvojnu saradnju. 

Tim Kreativnog menotrstva je trenutno u pripremnoj fazi za Mentorski program koji će početi u novembru 2023. i završiti u novembru 2024. godine.

Ukoliko ste zainteresovani za mentorstvo i naš program i  želite da pročitate  sve detalje konkursa, kliknite ovde.

 

!KONKURS ZA KREATIVNE LIDERE JE ZATVOREN 15.05.2023. U 17H. HVALA SVIMA NA PRIJAVAMA!