„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Prvi ,,Creative Mentorship Talks“ zakazan za 6. decembar 2023. u 16h

Kraj godine je pred nama i svima je potrebno dodatne motivacije i inspiracije za nove početke! Tim povodom, organizacija Kreativno mentorstvo poziva sve zainteresovane da se pridruže Creative Mentorship Talks – Inspiring story, prvom u nizu događaja ove organizacije, zakazanom za 6. decembar u 16h putem Zoom platforme. 

Ova jedinstvena prilika namenjena je svim profesionalkama i profesionalcima u kulturi, umetnosti, kreativnim industrijama i medijima koji su zainteresovani da saznaju nešto više o tome koliko mentorstvo kao princip razmišljanja može da doprinese radu ljudi u ovim sektorima. Očekuje nas uzbudljiv razgovor između Larise Halilović, internacionalne stručnjakinje za međunarodni razvoj i TEDx govornice i Helene Larsson Pousette, kulturne atešeice Ambasade Švedske u Vašingtonu. Na ovom događaju svi zainteresovani mogu saznati koliko mentorstvo može transformisati njihov profesionalni put i doprineti njihovom karijernom rastu. Razgovoru Creative Mentosrhip talks 6. decembra u 16h možete pristupiti putem Zoom linka, a razgovor će biti održan na engleskom jeziku. Razgovor Creative Mentorship Talks će moderirati Tamara Kojić, producentkinja i pokretačica promena i članica Savetodavnog odbora organizacije Kreativno mentorstvo.

📍 Zoom link for the Creative Mentorship Talks – Inspiring story:
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/89826162966…
Meeting ID: 898 2616 2966
Passcode: 377913

Larisa Halilović je stručnjakinja za međunarodni razvoj sa preko dvadeset godina profesionalnog iskustva u vođenju, upravljanju, obuci, vođenju i mentorstvu.Tokom svoje bogate karijere, Larisa je radila u različitim industrijskim granama širom sveta, a između ostalog ona je dizajnirala, testirala i pomogla uvođenje programa mentorstva i mreža za žene u medijima, IT-u, poslovanju, politici i kreativnim industrijama širom Balkana. Takođe, Larisa je gostujuća predavačica na temu liderstva u Hagu na Akademiji za upravljanje, Univerzitetu Oksford, Forbes Centru za žensko liderstvo i drugim institucijama. Helene Larsson Pousette je kulturna atešeica Ambasada Švedske u Vašingtonu. Suosnivačica je i bivša direktorka istraživanja i razvoja u Muzeju ženske istorije u Stokholmu. Kao kustoskinja, Helen je angažovana i aktivna u Švedskom muzeju istorije i Švedskom nacionalnom odboru za kulturno nasleđe. Pored toga, Helene je bila angažovana kao kulturni ateše u Ambasadi Švedske u Srbiji od 2009. do 2012. godine i jedna je od osoba koje su podržale ideju za osnivanje organizacije Kreativno mentorstvo.

Događaj Creative Mentorship Talks – Inspiring story podržan je od strane Američke ambasade u Srbiji i Ministarstva kulture i informisanja.

Pridružite nam se na ovom jedinstvenom događaju za inspiraciju, razmenu iskustava i podsticaj za sledeći korak u vašoj karijeri!