„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Saradnja na mentorskom programu sa Serbian Games Association

Ovog meseca imamo priliku da ostvarimo saradnju sa organizacijom Serbian Games Association – SGA u okviru pilot mentorskog projekta, namenjenog njihovim članovima, koji će trajati od aprila do juna 2021. godine. 

Serbian Games Association odnosno Srpska asocijacija industrije video igara (SGA) je organizacija fokusirana na razvoj domaće gejming industrije, a njeni članovi su timovi, kompanije i pojedinci koji se u Srbiji bave proizvodnjom video igara i drugih usluga i servisa u ovoj oblasti, poput Nordeusa, Ubisofta i drugih. 

Pored ovog mentorskog programa, SGA organizuje i sprovodi i mnoge druge sadržaje – jednogodišnje edukativne programe, onlajn radionice, meet up događaje. Više o njihovim aktivnostima možete saznati na sajtu organizacije.

U okviru ove saradnje, podelićemo naše znanje o mentorstvu u novom kontekstu – 15 mentorskih parova, profesionalaca različitih profila koji rade pri nekoj od kompanija-članica SGA, radiće na svom ličnom i profesionalnom razvoju, razvijajući nove veštine. 

Radom sa učesnicima ovog programa, težićemo da ih upoznamo sa alatima koje mogu korsititi u svom radu sa mentorom u cilju ostvarivanja određenih rezultata, a koje smo strpljivo i vredno razvijali prethodnih godina, zajedno sa našim osnovnim programom Kreativno mentorstvo.

Radujemo se što imamo priliku da doprinesemo razvoju ove zajednice i da svoje znanje i veštine podelimo u novom kontekstu.