„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+38163582818
info@kreativnomentorstvo.com

Saradnja na mentorskom programu sa Serbian Games Association

Ovog meseca imamo priliku da ostvarimo saradnju sa organizacijom Serbian Games Association“ u okviru pilot mentorskog projekta, namenjenog njihovim članovima, a koja će trajati od aprila do juna 2021. godine. 

Serbian Games Association odnosno Srpska asocijacija industrije video igara (SGA) je organizacija fokusirana na razvoj domaće gejming industrije, a njeni članovi su timovi, kompanije i pojedinci koji se u Srbiji bave proizvodnjom video igara i drugih usluga i servisa u ovoj oblasti, poput Nordeusa, Ubisofta i drugih. 

Pored ovog mentorskog programa, SGA organizuje i sprovodi i mnoge druge sadržaje – jednogodišnje edukativne programe, onlajn radionice, meet up događaje.

U okviru ove saradnje, podelićemo naše znanje o mentorstvu u novom kontekstu – 15 mentorskih parova, profesionalaca različitih profila koji rade pri nekoj od kompanija-članica SGA, radiće na svom ličnom i profesionalnom razvoju, razvijajući nove veštine. 

Radom sa učesnicima ovog programa, težićemo da ih upoznamo sa alatima koje mogu korsititi u svom radu sa mentorom u cilju ostvarivanja određenih rezultata, a koje smo strpljivo i vredno razvijali prethodnih godina, zajedno sa našim osnovnim programom Kreativno mentorstvo.

Radujemo se što imamo priliku da doprinesemo razvoju ove zajednice i da svoje znanje i veštine podelimo u novom kontekstu.