„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Lazar Džamić postao novi član Savetodavnog odbora Kreativnog mentorstva

Tim Savetodovanog odbora organizacije Kreativno mentorstvo postao je bogatiji za još jednog fenomenalnog člana! Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo vas da se Lazar Džamić pridružio Savetodavnom odboru Kreativnog mentorstva. Lazar će svojim bogatim iskustvom i stručnim znanjem dodatno osnažiti naš tim vrsnih stručnjaka i eksperatkinja koji čine naš Počasni i Savetodavni odbor.

Lazar Džamić je bivši novinar i saradnik The Guardian-a, nekadašnji direktor planiranja u agenciji i bivši šef brend planiranja u Googleovom kreativnom think tanku ZOO u Londonu. On je vanredni profesor na Business School Lausanne (BSL), gostujući predavač na Goldsmiths University u Londonu, predaje u MBA programu za School of Business and Economics u Ljubljani, PwC’s Mini MBA Academy u CEE i Rome Business School, kao i na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. Autor je nekoliko knjiga i čest govornik na konferencijama.

Lazarovo pridruživanje našem Savetodavnom odboru predstavlja značajno pojačanje i verujemo da će njegovo iskustvo i znanje biti dragoceno za dalji razvoj i unapređenje rada naše organizacije. Dobrodošao, Lazare!