„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

DOBRO DOŠLI!

Predstavljamo vam novi sajt „Kreativnog mentorstva“, nadamo se da ćete uživati dok ga istražujete!

Svim informacijama i objavama sa starog sajta možete pristupiti putem linka ARHIVA u glavnom meniju.

Zahvaljujemo se Milici Popović, Bojani Ljubišić, Daši Spasojević i Tatjani Nikolić koje su izradile i postavile novi sajt. Verujemo da će on biti izuzetno koristan i interesantan svima koji žele da se aktivno informišu o programu „Kreativno mentorstvo“, ali i dobiju smernice za lični i profesionalni razvoj i mentorstvo.

Ako želite li da dobijate besplatni mesečni newsletter sa informacijama o programu „Kreativno mentorstvo”, našim savetima i metodama za razvijanje mentorskog odnosa i kratkim intervjuima sa našim učesnicima, mentorima i alumnistima, ostavite nam svoju email adresu.

Javite nam utiske na društvenim mrežam ili putem emaila info@kreativnomentorstvo.com. Budimo u kontaktu!