„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

ARTNEXUS I KREATIVNO MENTORSTVO: Poziv za radionicu posvećnoj projektnoj logici (ZATVORENO)

Da li i vi imate izazov u tome kako da pristupite pisanju projekata i niste sigurni odakle da počnete? Ukoliko je vaš odgovor pozitivan, onda je predstojeća radionica koju sprovode ArtNexus i Kreativno mentorstvo baš za vas! Radionica Projektna logika realizuje se u okviru edukativnog programa koji je namenjan profesionalkama i profesionlacima iz oblasti kulture, umetnosti, kreativnih industrija i medija, a koji realizuju ArtNexus i organizacija Kreativno mentorstvo u periodu od marta do novembra 2024. godine.

Radionica Projektna logika druga je u nizu radionica u okviru Edukativnog programa koji realizujemo zajedno sa ArtNexus-om i održaće se 18.04. od 15h do 17:35h putem Zoom-a.

Ne propustite priliku da naučite više o ovoj temi od naših sjajnih eksperata Višnje Kisić i Gorana Tomke!

Dr Višnja Kisić je suosnivačica Kreativnog mentorstva, istoričarka umetnosti, stručnjakinja za kulturnu politiku i doktor muzeologije. Njeno polje delovanja je menadžment, istraživanje i nastava u oblasti vizuelne kulture i politike nasleđa. Višnja je bila angažovana na poziciji generalne sekretarke Europa Nostra Srbija u periodu od 2021-2022. godine.

Dr Goran Tomka je istraživač i predavač u polju studija publike, novih medija, kulturne raznolikosti i kulturne politike i menadžmenta. Predaje na UNESCO Katedri za kulturnu politiku i menadžment u Beogradu i drugim univerzitetima. Član je upravnog odbora Evropskog udruženja kulturnih istraživača i uključen je u programe za izgradnju kapaciteta u arapskom regionu.

Učešće na radionici je besplatno. Više informacija o samoj radionici, kao i link za prijavu možete pronaći klikom na ovaj link

Radujemo se vašim prijavama!