„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

ZAVRŠEN KONKURS ZA 5. GENERACIJU PROGRAMA „KREATIVNO MENTORSTVO“

Na konkurs za 5. jubilarnu  generaciju programa „Kreativno mentorstvo” stiglo je skoro 100 prijava,  a ovaj put su nam prijave pristigle iz više od 20 različitih gradova, na šta smo posebno ponosni. Kandidati za buduće učesnike programa dolaze iz najrazličitijih oblasti kulture, umetnosti i kreativnog sektora, pa se tako među njima nalaze i baletski umetnici, novinari, bibliotekari, arhitekte, dizajneri, muzičari, fotografi, konzervartori i mnogi drugi. Oduševljeni smo interesovanjem, kvalitetom i raznolikošću prijava i drago nam je što smo uspeli da privučemo pažnju  profesionalaca iz ovih oblasti. 

Kako je broj učesnika ograničen, i u programu svake godine može da učestvuje 25 mentija,  pred timom programa „Kreativno mentorstvo” sada je težak zadatak čitanja i analize svih prijava i odlučivanja o kandidatima koji će ući u uži izbor i biti pozvani na intervju. Listu kandidata koji su prošli u uži izbor konkursa objavićemo u utorak 14. maja, a intervjui za te kandidate će biti održani od 18. do 26. maja u Beogradu.

Hvala svima koji su se prijavili, ali i onima koji su širili informaciju o programu i konkursu, medijima koji su prenosili naš poziv, alumnistima i prijateljima programa koji su podsećali i ohrabrivali potencijalne mentije da ne propuste ovu priliku.