„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

UPRAVLJANJE VREMENOM I LIČNA EFIKASNOST

Kroz diskusiju mentija i različite vežbe i aktivnosti, cilj nam je bio da zajedno definišemo lične ciljeve i ključne oblasti  i da njihovom analizom dobijemo niz zadataka i aktivnosti koji će doprineti našem uspehu.

Voditelj radionice bila je Eva Velimirović, Senior Trainer GI Group / Free-lance consultant Tailor Made Consulting. Eva je psiholog, na doktorskim studijama iz oblasti Psihologije rada se bavi životnim izborima žena u balansiranju posla i privatnog života. Ima oko 15 godina radnog iskustva, pretežno u oblasti razvoja ljudskih resursa. Kao trener i konsultant radi skoro 4 godine.

U videu snimljenom u prethodnom ciklusu našeg programa možete saznati više o samoj radionici i najboljim načinima upravljanja vremenom.