„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

  +38163582818
  info@kreativnomentorstvo.com

  DRUGI UGAO – FINANSIRANJE KULTURE I UMETNOSTI IZ UGLA DONATORA I SPONZORA

  U okviru debatno-edukativnog programa “Kreativnog mentorstva” u četvrtak 27. septembra od 18h u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta umetnosti, Kosančićev venac 29 organizujemo razgovor na temu finansiranja kulture i umetnosti iz ugla donatora i sponzora.

  Na okruglom stolu “Drugi ugao – finansiranje kulture i umetnosti iz ugla donatora i sponzora” imaćete priliku da čujete više različitih kompanija, fondacija, ambasada i institucija koje su donatori ili sponzori kulturnim manifestacijama, umetničkim projektima i ustanovama, i da saznate od njih zašto i kako oni podržavaju sektor kulture, šta su im prioriteti, strategije, metode.

  Cilj ovog razgovora je da upozna mlade profesionalce iz sektora kulture i kreativnih industrija o mogućnostima i potencijalnim načinima finansiranja njihovih projekata i organizacija.

  Učesnici razgovora:

  Tijana Jugović, Public Affairs Office, Ambasada SAD
  Joachim Waern, Deputy Head of Mission, Ambasada Švedske
  Jean Baptiste Cuzin, direktor Francuskog instituta u Srbiji
  Aleksandra Đorđević, Ministarstvo kulture i informisanja
  Jovana Paljić, Community Affairs Coca Cola Hellenic

  Razgovor će moderirati Ivana Jovanović Arsić, menadžerka u kulturi, predsednica udruženja “Kulturis” i alumnistkinja “Kreativnog mentorstva”.

  Ulaz je slobodan, ali je neophodno rezervisati mesto putem  linka: https://goo.gl/FE3TE2

  Pokrovitelji četvrtog ciklusa “Kreativnog mentorstva” za sada su Ambasada SAD u SrbijiMEDICON, Titan Cementara Kosjerić, Coca Cola Hellenic, Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, ERSTE banka, Ambasada Švedske u Beogradu i Francuski institut u Srbiji. Naši partneri su Gi Group HR Solutions, Nova Iskra, Mokrin House, štamparija Vizartis, EPIC ASSISTANTS, Pamela von Sabljar, Motivtim, UK Parobrod, Designed.rs.