„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

DRUGI UGAO – FINANSIRANJE KULTURE I UMETNOSTI IZ UGLA DONATORA I SPONZORA

U okviru debatno-edukativnog programa „Kreativnog mentorstva“ u četvrtak 27. septembra od 18h u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta umetnosti, Kosančićev venac 29 organizujemo razgovor na temu finansiranja kulture i umetnosti iz ugla donatora i sponzora.

Na okruglom stolu „Drugi ugao – finansiranje kulture i umetnosti iz ugla donatora i sponzora“ imaćete priliku da čujete više različitih kompanija, fondacija, ambasada i institucija koje su donatori ili sponzori kulturnim manifestacijama, umetničkim projektima i ustanovama, i da saznate od njih zašto i kako oni podržavaju sektor kulture, šta su im prioriteti, strategije, metode.

Cilj ovog razgovora je da upozna mlade profesionalce iz sektora kulture i kreativnih industrija o mogućnostima i potencijalnim načinima finansiranja njihovih projekata i organizacija.

Učesnici razgovora:

Tijana Jugović, Public Affairs Office, Ambasada SAD
Joachim Waern, Deputy Head of Mission, Ambasada Švedske
Jean Baptiste Cuzin, direktor Francuskog instituta u Srbiji
Aleksandra Đorđević, Ministarstvo kulture i informisanja
Jovana Paljić, Community Affairs Coca Cola Hellenic

Razgovor će moderirati Ivana Jovanović Arsić, menadžerka u kulturi, predsednica udruženja „Kulturis“ i alumnistkinja „Kreativnog mentorstva“.

Ulaz je slobodan, ali je neophodno rezervisati mesto putem  linka: https://goo.gl/FE3TE2

Pokrovitelji četvrtog ciklusa “Kreativnog mentorstva” za sada su Ambasada SAD u SrbijiMEDICON, Titan Cementara Kosjerić, Coca Cola Hellenic, Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, ERSTE banka, Ambasada Švedske u Beogradu i Francuski institut u Srbiji. Naši partneri su Gi Group HR Solutions, Nova Iskra, Mokrin House, štamparija Vizartis, EPIC ASSISTANTS, Pamela von Sabljar, Motivtim, UK Parobrod, Designed.rs.