„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

REZULTATI KONKURSA „KREATIVNOG MENTORSTVA”

Na konkurs za IV generaciju „Kreativnog mentorstva” pristiglo je čak 99 prijava iz 16 različitih gradova u Srbiji. Oduševljeni smo interesovanjem, kvalitetom i raznolikošću prijava koje smo čitali i drago nam je što smo uspeli da kroz posvećen rad prethodnih 5 godina privučemo pažnju sjajnih profesionalaca u oblasti kulture, umetnosti i medija iz cele Srbije i postanemo vredni vašeg vremena i uložene energije. Hvala svima koji su se prijavili, ali i onima koji su širili informaciju o programu i konkursu, medijima koji su prenosili naš poziv, alumnistima i prijateljima programa koji su podsećali, gurkali, ohrabrivali potencijalne mentije da ne propuste ovu priliku.

Kako je broj učesnika ograničen i u programu svake godine može da učestvuje 25 mentija, to nas sprečava da primimo sve kvalitetne kandidate i kandidatkinje, te smo imali taj težak posao izbora. Na osnovu vaših prijava i biografija napravili smo uži izbor kandidata sa kojima će biti održani polučasovni intervjui. Na razgovor pozvani su, abecednim redom:

 1. Aleksandra Krstic
 2. Aleksandra Pavlović
 3. Ana Čugurović
 4. Anđelka Matijević
 5. Aneta Goranović
 6. Biljana Branković
 7. Bojana Bačić
 8. Bojana Lukić
 9. Branko Tmušić
 10. Danilo Grbović
 11. Danka Krstić
 12. Dina Čubrić
 13. Dragana Aleksić
 14. Dunja Pešut
 15. Dušan Kalejski
 16. Filip Šakan
 17. Gordana Tatić
 18. Irina Dukić
 19. Ivana Todorović
 20. Jelena Janković
 21. Jovana Ljubić
 22. Katarina Maksimov
 23. Lidija Ham – Milovanović
 24. Ljubica Slavkovic
 25. Maja Bosnić
 26. Marija Marinković
 27. Marina Prohaska
 28. Marko Bugarski
 29. Marko Filipović
 30. Maša Seničić
 31. Milan Marković
 32. Milanka Lana Nikolić
 33. Milica Crkvenjakov
 34. Minja Marđonović
 35. Neda Mirković-Marić
 36. Nela Tonković
 37. Oleg Misirača
 38. Sandra Nikač
 39. Sonja Antonić
 40. Stefan Sretić
 41. Valentina Macura
 42. Vesna Ivanović
 43. Vesna Pejović
 44. Vladimir Milić
 45. Vuk Vukmirović
 46. Zorica Dudarin

 

Razgovori sa timom programa, alumnistima i partnerima „Kreativnog mentorstva” održavaće se između 4. i 12. novembra i kandidati i kandidatkinje koji su ušli u uži krug dobiće zasebno informaciju o tačnim terminima i lokacijama razgovora.

Veliki broj pristiglih prijava bio je izuzetan i nismo bili u mogućnosti da sve dobre prijave uvrstimo u uži izbor. Ipak, ohrabrujemo vas i zaista se nadamo da ćete i nevezano od „Kreativnog mentorstva” nastaviti da se usavršavate, razvijate u ličnom i profesionalnom smislu, učite i povezujete.

 • U našem mesečnom newsletteru ćete besplatno dobijati smernice o ličnom i profesionalnom razvoju, relevantnim temama i dešavanjima u oblasti kulture i medija, kao i novostima u vezi sa našim programom.
 • Dobro došli na predavanja, radionice i debate otvorenog tipa koje ćemo tokom 2018. redovno organizovati na različite relevantne i interesantne teme
 • Posetite bazu znanja o mentorstvu na našem sajtu, preuzmite besplatno priručnik o mentorstvu i uz pomoć tih materijala, pronađite sebi mentora!

Pratite nas na svim mrežama i vidimo se na sledećem konkursu!

https://www.facebook.com/creativementorship/

http://www.twitter.com/create_mentors

https://www.instagram.com/kreativnomentorstvo/

https://www.youtube.com/user/kreativnomentorstvo/

https://www.linkedin.com/company/10065160/

https://www.flickr.com/photos/kreativnomentorstvo/