„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Kreativno mentorstvo u radijskoj emisiji ,,Buđenje“

Tim Kreativnog mentorstva je ovaj decembar započeo jednim lepim radijskim gostovanjem! Po prvi put, imali smo priliku da gostujemo u jednoj od najslušanijih radijskih emisija u našoj zemlji – u pitanju je emisija Buđenje na radiju S2, koju uređuju i vode Dejana Milović Buha i Dragan Ilić. Emisija se emituje svakog radnog dana uživo od 6h do 10h, a naša menadžerka programa Katarina Mitić Minić bila je gošća u petak, 1. decembra. Povod Katarininog gostovanja bio je najava događaja Creative Mentorship Talk – Inspiring Story, prvog u nizu događaja koji će tim Kreativnog mentorstva organizovati u narednih godinu dana, a koji će biti namenjeni svim zaniteresovanima koji žele da saznaju nešto više o principima i metodologiji mentorstva u kulturi, umetnosti, kreativnim industrijama i medijima, ali i kako da kroz ove razgovore i događaju usvoje neka nova znanja koja će odmah moći da primene u svom ličnom i profesionalnom razvoju.

Tokom gostovanja, najavili smo i novi ciklus mentorskog programa za Kreativne lidere koji sprovodi tim Kreativnog mentorstva u okviru projekta Kultura i Kreativnost za Zapadni Balkan, a koji je zvanično započet prvog vikenda u decembru. 

Zahvaljujemo se Dejani i Draganu na pozovu i pravljenju medijskog prostora za razgovor o našoj organizaciji, projektima i misiji.

Celo gostovanje možete poslušati na ovom linku.