„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

Foto: Vladimir Opsenica

U toku je aktuelni mentorski program za Kreativne lidere koji sprovodi tim Kreativnog mentorstva. Ovaj mentorski ciklus podržava British Council u okviru projekta „Kultura i kreativnost za Zapadni Balkan“ (CC4WBs). CC4WBs je projekat finansiran od strane Evropske unije koji ima za cilj podsticanje dijaloga na Zapadnom Balkanu jačanjem kulturnih i kreativnih sektora za povećani društveno-ekonomski uticaj.

Koncept mentorskog programa se zasniva se na metodologiji Kreativnog Mentorstva, a naš tim ujedno i implementira program u periodu od  decembra 2023. do decembra 2024. godine. Spisak ovogodišnjih učesnika možete pronaći na ovom linku.

Konkurs za novi ciklus mentorskog programa biće otvoren u novembru 2024. godine. Pratite nas za više informacija.