„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.


+381643901877
info@kreativnomentorstvo.com
+381643901877
info@kreativnomentorstvo.com

„KREATIVNO MENTORSTVO” NA TREĆOJ „KRENI” KONFERENCIJI U NIŠU

„KRENI” konferenciju pokrenuli su pre 3 godine aktivisti i aktivistkinje Mladih ambasadora iz Niša. Jedna od lidera i liderki ovog događaja i cele organizacije, Snežana Andrić, bila je deo „Kreativnog mentorstva”.

Ponosni smo na to što smo imali priliku da podržimo Snežanu Andrić, mladu sociološkinju i omladinsku aktivistkinju iz Niša koja je i generalna sekretarka Mladih Ambasadora već nekoliko godina, kroz naš mentorski program. Snežana je bila jedna od najaktivnijih i najposvećenijih učesnica i ostvarila je i izuzetu saradnju sa Majom Lalić, kreativnom direktorkom Miksera, koja joj je bila mentorka.

„KRENI” konferencija  je petodnevna konferencija na kojoj će mladi ljudi sa početnim iskustvom u nekoj od oblasti kreativnih industrija (dizajn, arhitektura, advertajzing, it, multimedia, menadžment u kreativnim industrijama) raditi sa šest inostranih predavača na razvoju svojim ideja koje doprinose rešavanju društvenih problema u Nišu.

Pre nekoliko meseci članovi tima „KRENI” konferencije pozvali su „Kreativno mentorstvo” da ostvarimo i zvaničnu saradnju i učestvujemo u programu ovogodišnje konferencije. Na naše veliko zadovoljstvo, a nadamo se i odabranih učesnika konferencije, Tatjana Nikolić, menadžerka programa održaće uvodnu radionicu na početku poslednjeg dana konferencije. Želimo da bliže upoznamo više od 30 mladih i perspektivnih kreativaca iz Niša koji učestvuju na konferenciji sa temama mentorstva, ličnog i profesionalnog razvoja, postavljanja ciljeva, zapitkivanja i umrežavanja, što su neki od osnovnih principa programa „Kreativno mentorstvo”. Radionica se održava u nedelju, 3. decembra od 10.30 u Oficirskom domu u Nišu.

Osim toga, bićemo u grupi mentora koji će poslednjeg dana konferencije doprineti kvalitetu ideja koje će se na konferenciji razraditi. Zadovoljstvo nam je što smo se našli u grupi mentora zajedno sa Majom Lalić, kreativnom direktorkom Miksera i Milanom Janjićem, grafičkim dizajnerom sa velikim iskustvom u advertajzingu, ali i Snežanom Andrić, generalnom sekretarkom Mladih Ambasadora i Brankom Krsmanovićem, predsednikom Mladih Ambasadora.

Više informacija o ciljevima i sadržajima na konferenciji pročitajte na sajtu http://kreni.org/2017/.