„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.

+381691911996
info@kreativnomentorstvo.com

REZULTATI KONKURSA „KREATIVNOG MENTORSTVA”

Na konkurs za IV generaciju „Kreativnog mentorstva” pristiglo je čak 99 prijava iz 16 različitih gradova u Srbiji. Oduševljeni smo interesovanjem, kvalitetom i raznolikošću prijava koje smo čitali i drago nam je što smo uspeli da kroz posvećen rad prethodnih 5 godina privučemo pažnju sjajnih profesionalaca u oblasti kulture, umetnosti i medija iz cele Srbije i postanemo vredni vašeg vremena i uložene energije. Hvala svima koji su se prijavili, ali i onima koji su širili informaciju o programu i konkursu, medijima koji su prenosili naš poziv, alumnistima i prijateljima programa koji su podsećali, gurkali, ohrabrivali potencijalne mentije da ne propuste ovu priliku.

Kako je broj učesnika ograničen i u programu svake godine može da učestvuje 25 mentija, to nas sprečava da primimo sve kvalitetne kandidate i kandidatkinje, te smo imali taj težak posao izbora. Na osnovu vaših prijava i biografija napravili smo uži izbor kandidata sa kojima će biti održani polučasovni intervjui. Na razgovor pozvani su, abecednim redom:

  1. Aleksandra Krstic
  2. Aleksandra Pavlović
  3. Ana Čugurović
  4. Anđelka Matijević
  5. Aneta Goranović
  6. Biljana Branković
  7. Bojana Bačić
  8. Bojana Lukić
  9. Branko Tmušić
  10. Danilo Grbović
  11. Danka Krstić
  12. Dina Čubrić
  13. Dragana Aleksić
  14. Dunja Pešut
  15. Dušan Kalejski
  16. Filip Šakan
  17. Gordana Tatić
  18. Irina Dukić
  19. Ivana Todorović
  20. Jelena Janković
  21. Jovana Ljubić
  22. Katarina Maksimov
  23. Lidija Ham – Milovanović
  24. Ljubica Slavkovic
  25. Maja Bosnić
  26. Marija Marinković
  27. Marina Prohaska
  28. Marko Bugarski
  29. Marko Filipović
  30. Maša Seničić
  31. Milan Marković
  32. Milanka Lana Nikolić
  33. Milica Crkvenjakov
  34. Minja Marđonović
  35. Neda Mirković-Marić
  36. Nela Tonković
  37. Oleg Misirača
  38. Sandra Nikač
  39. Sonja Antonić
  40. Stefan Sretić
  41. Valentina Macura
  42. Vesna Ivanović
  43. Vesna Pejović
  44. Vladimir Milić
  45. Vuk Vukmirović
  46. Zorica Dudarin

 

Razgovori sa timom programa, alumnistima i partnerima „Kreativnog mentorstva” održavaće se između 4. i 12. novembra i kandidati i kandidatkinje koji su ušli u uži krug dobiće zasebno informaciju o tačnim terminima i lokacijama razgovora.

Veliki broj pristiglih prijava bio je izuzetan i nismo bili u mogućnosti da sve dobre prijave uvrstimo u uži izbor. Ipak, ohrabrujemo vas i zaista se nadamo da ćete i nevezano od „Kreativnog mentorstva” nastaviti da se usavršavate, razvijate u ličnom i profesionalnom smislu, učite i povezujete.

  • U našem mesečnom newsletteru ćete besplatno dobijati smernice o ličnom i profesionalnom razvoju, relevantnim temama i dešavanjima u oblasti kulture i medija, kao i novostima u vezi sa našim programom.
  • Dobro došli na predavanja, radionice i debate otvorenog tipa koje ćemo tokom 2018. redovno organizovati na različite relevantne i interesantne teme
  • Posetite bazu znanja o mentorstvu na našem sajtu, preuzmite besplatno priručnik o mentorstvu i uz pomoć tih materijala, pronađite sebi mentora!

Pratite nas na svim mrežama i vidimo se na sledećem konkursu!

https://www.facebook.com/creativementorship/

http://www.twitter.com/create_mentors

https://www.instagram.com/kreativnomentorstvo/

https://www.youtube.com/user/kreativnomentorstvo/

https://www.linkedin.com/company/10065160/

https://www.flickr.com/photos/kreativnomentorstvo/