„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.


+381643901877
info@kreativnomentorstvo.com
+381643901877
info@kreativnomentorstvo.com

U utorak 10. oktobra od 18 časova razgovaramo sa kulturnom scenom Novog Sada u Galeriji Matice Srpske. Konkurs i program 4. ciklusa „Kreativnog mentorstva” ovaj put će predstaviti naš tim i Helena Hirschenberger, alumnistkinja 3. generacije KM i  istraživač saradnik na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

„Kreativno mentorstvo” je jedinstveni mentorski program koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj profesionalaca i budućih stručnjaka u oblasti kulture, umetnosti, kreativnih industrija i medija. Program prepoznaje mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između etabliranih stručnjaka, mentora, i budućih profesionalaca, mentija.